Gastronomi & Event

Mad og oplevelser

På linjen Gastronomi og Event arbejdes med mad, servicering og oplevelser. Helt overordnet lærer eleverne om gastronomi og servering, og de opnår en masse kompetencer til at kunne levere serviceydelser af høj kvalitet tilpasset forskellige målgrupper og arrangementer.

På denne linje får eleverne en masse viden indenfor de forskellige discipliner, der knytter sig til fagområdet. Dertil sættes der fokus på sociale og personlige mål samt vigtigheden af fællesskab, fælles mål, og arbejdsglæde.

I praksis arbejdes der med bearbejdning af råvarer og produktfremstilling inden for forskellige fag som fx kok, tjener, bager, konditor, slagter og cater.

Så dækkes der op til kaffebord
Køkkenteam

Den enkelte elev lærer

  • At tilberede sund og varieret mad til skolens elever, fester, kurser og andre arrangementer.
  • Om bæredygtighed og reduktion af madspild.
  • Om rengøring og hygiejne i køkkenet.
  • Om personlig fremtræden og service tilrettet forskellige målgrupper.
  • At planlægge og gennemføre mange forskellige typer af events og arrangementer.

Hverdagen er meget alsidig og varierende, og der er mulighed for at arbejde med både kreativitet og idéudvikling, planlægning, markedsføring, service og produktion.

Borddækning til kaffebord
Højt humør i køkkenet
High five, opgaven løst i fællesskab